fredag 11 maj 2012

Infobrev till v 20 och 21


Hej!
Information
·      Torsdag 24/5 är det dags för flickornas vaccination dos 2. Efter första dosen skickades ett intyg hem, och samma intyg ska nu fyllas i igen. För att skolsköterskan ska kunna göra det, behöver hon ha tillbaka intygen senast tisdag 15/5. Klassläraren tar emot intygen i skolan och lämnar vidare till skolsköterskan.
·      Yonas, som stöttat upp under rasterna under våren, arbetar sin sista dag på tisdag nästa vecka. Detta på grund av att han har ett arbete till, och där fattas det nu folk. Vi arbetar på en lösning, men i skrivandets stund finns det ingen sådan.
·      Kvarglömda kläder samlas upp och läggs på bord utanför expeditionen vecka 22. Under aktuell vecka kan ni föräldrar komma till skolan och leta efter borttappade klädesplagg. De kläder som inte hittar någon ägare lämnas till återvinning fredagen den 1 juni kl. 15.00.
·      Skolavslutningen är på tisdag 12/6 kl 9.00 på V3´s skolgård. Mer information kommer.

Veckorna som gått
Se vår skolblogg, www.v5or.blogspot.com

Veckorna som kommer
Vecka 20: Vaccinationsintyg till skolan senast tisdag 15/5.
Prisutdelning Webbstjärnan onsdag 16/5. Elisabet åker med några elever – berörda elever har fått hem information.
Ledigt på torsdag och lov på fredag.
Vecka 21: Eleverna är lediga på måndag på grund av studiedag för lärarna.
Torsdag 24/5 är det vaccination för flickorna.
Fredag 25/5 är det fotbollsturnering. Skolan börjar som vanligt kl 8.15 och vi går gemensamt till Gipen. Turneringen är slut cirka klockan 13 då eleverna slutar för dagen. Ingen hemkunskapen för 5B. Ta med vattenflaska!

Trevlig helg!
Hälsar Elisabet, Sofia, Caroline, Kerstin och Gudbjörg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar