onsdag 28 mars 2012

Infobrev vecka 14-15

Hej!
Veckorna som  gått…
De spel som eleverna utvecklat under projekttiden är nu klara och har provspelats. Se bilder på bloggen.
Läs om vad vi jobbar med på http://www.v5or.blogspot.com/

Veckorna som kommer…
Nu är det dags för Bokfyndet igen. Eleverna har fått information i skolan. Vi börjar redovisningarna vecka 17.

Vecka 14 Påsklov!

Vecka 15
Tisdag biblioteksbesök

Information
Webbstjärnan: Som ni känner till är vi med i tävlingen Webbstjärnan – en tävling som har som syfte att öka elevers kunskaper om internet och webbpublicering. Ni kan vara med och hjälpa oss att vinna genom att rösta på oss. Gå till: http://www.webbstjarnan.se/tavlingen/sa-har-gar-det-till/rostning/ för att läsa hur det går till!
Tack för din röst!

Forskningsprojekt: Två studenter från Uppsala Universitet kommer vid tre tillfällen för att observera matematiklektioner. Eleverna får hem ett informationbrev om detta på fredag. Var vänlig hör av er om ni inte vill att ert barn deltar. Första observationstillfället är 17/5.

No: Arbetet i No-Biologi-Kroppen fortlöper i hög fart och såsmåningom är det dags för vårens utvecklingssamtal. Vi har tillsammans tittat närmare på och pratat om målen och eleverna har fått göra självbedömningar på det vi har arbetat med hittills. Målen kommer att mailas ut inom kort så att ni som är intresserade och vill studera dessa närmare kan göra det. Hör av er om ni har frågor eller funderingar! Mvh Caroline Lag
Trevlig helg!
Hälsar Sofia, Caroline, Kerstin och Gudbjörg och Elisabet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar